blogbanner-lightgear

OUR BLOG

  • Το υπόστρωμα στο χειμερινό κάμπινγκ
    Το υπόστρωμα στο χειμερινό κάμπινγκ
    06/02/2023

    Το πάχος και η ποιότητα ενός υποστρώματος κάμπινγκ παίζουν καθοριστικό ρόλο στο κάμπινγκ, ειδικά στο χειμερινό κάμπινγκ που η θερμοκρασία του εδάφους είναι πολύ χαμηλή. 

    Διαβάστε περισσότερα
  • Πεζοπορία στην καρδιά του χειμώνα
    Πεζοπορία στην καρδιά του χειμώνα
    04/02/2023

    Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και οι περισσότεροι από εμάς απολαμβάνουμε κάποιες αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα. Αν αγαπάτε την πεζοπορία γνωρίζετε ότι είναι μία από τις καλύτερες εμπειρίες. Η χειμερινή πεζοπορία στο βουνό είναι ακόμα πιο ξεχωριστή εμπειρία.

    Διαβάστε περισσότερα
  • 5 tips για να αυξήσετε τη θερμική απόδοση του υπνόσακού σας
    5 tips για να αυξήσετε τη θερμική απόδοση του υπνόσακού σας
    02/02/2023

    Προγραμματίζετε εκδρομούλα στη φύση, χειμερινό κάμπινγκ, διαμονή σε κάποιο καταφύγιο ή σε κάποιο πολύ κρύο μέρος και σας απασχολεί ο υπνόσακος που έχετε; Σκέφτεστε ότι δεν είναι και τόσο ζεστός όσο θα θέλατε; Καταρχήν μπορείτε να τον αντικαταστήσετε με κάποιον πιο ζεστό υπνόσακο. Αν όμως δεν θέλετε να μπείτε σε επιπλέον έξοδα ή δεν θέλετε έναν χειμερινό υπνόσακο τότε διαβάστε τα παρακάτω tips.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Επιλέξτε το σωστό καύσιμο για τη λάμπα θυέλλης σας
    Επιλέξτε το σωστό καύσιμο για τη λάμπα θυέλλης σας
    30/01/2023

    Εάν έχετε μια λάμπα θυέλλης Feuerhand τότε γνωρίζετε ήδη ότι έχετε στην κατοχή σας ίσως την καλύτερη λάμπα θυέλλης στον κόσμο. Εκτός από ένα φυτίλι, το μόνο που ζητάει η λάμπα σας είναι καύσιμο για να λειτουργήσει. Οι παρακάτω οδηγίες όμως ισχύουν και για οποιαδήποτε άλλη λάμπα θυέλλης.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Τι είναι η τεχνολογία RECCO στα σακίδια πλάτης;
    Τι είναι η τεχνολογία RECCO στα σακίδια πλάτης;
    21/01/2023

    Η τεχνολογία RECCO είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται από τις ομάδες διάσωσης σε όλο τον κόσμο για τον πιο γρήγορο εντοπισμό ανθρώπων που έχουν χαθεί στην ύπαιθρο, έχουν εγκλωβιστεί σε κάποια χαράδρα ή έχουν θαφτεί από χιονοστιβάδα. Πολλά σακίδια πεζοπορίας αλλά και ορειβατικά σακίδια έχουν πλέον ενσωματώσει την τεχνολογία αυτή, αυξάνοντας το βαθμό ασφάλειας σε μια εξόρμηση στη φύση.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Μερικοί λόγοι που το χιόνι είναι τέλειο!
    Μερικοί λόγοι που το χιόνι είναι τέλειο!
    22/12/2022

    Το χιόνι αρέσει στους ανθρώπους για πάρα πολλούς λόγους. Η αισθητική ομορφιά ενός χιονισμένου τοπίου μπορεί να σαγηνεύσει να χαλαρώσει τον άνθρωπο. Το χιόνι μπορεί να μεταμορφώσει ακόμη και το πιο απόκοσμο περιβάλλον σε μια ευκαιρία για υπαίθριες δραστηριότητες όπως σκι, σνόουμπορντ, έλκηθρο αλλά και απλό χιονοπόλεμο. Μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια εορταστική ατμόσφαιρα, ειδικά την περίοδο των γιορτών ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια φυσική πηγή νερού για τα φυτά και τα ζώα κατά τις ξηρές...

    Διαβάστε περισσότερα
  • Ανεβείτε στο βουνό με ασφάλεια - Μερικές συμβουλές
    Ανεβείτε στο βουνό με ασφάλεια - Μερικές συμβουλές
    08/12/2022

    Ο καλύτερος τρόπος για να ανεβείτε ένα βουνό με ασφάλεια είναι να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα: σωστός σχεδιασμός πριν την εξόρμηση, καλή φυσική κατάσταση, σωστός εξοπλισμός, ενυδάτωση και τροφή, και τέλος: καλή παρέα! Όλα αυτά είναι απαραίτητα και τίποτα δεν πρέπει να λείπει ή να υποτιμηθεί κατά τον σχεδιασμό μιας εξόρμησης στο βουνό.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Πεζοπορία στα χωριά Ματσούκι - Συρράκο - Καλαρρύτες
    Πεζοπορία στα χωριά Ματσούκι - Συρράκο - Καλαρρύτες
    24/11/2022

    Η διαδρομή του ΕΟΣ Άρτας ξεκινάει λίγο πριν το μοναστήρι της Βύλιζας και συνεχίζει προς τη γέφυρα της Κουιάσας. Από εκεί κατευθύνεται προς το Συρράκο, στη συνέχεια κατεβαίνει στο ρέμα του Χρούσια και ανηφορίζει τελικά προς τους Καλαρρύτες.

    Διαβάστε περισσότερα
Showing 73 to 80 of 244 (31 Pages)
Blog navigation

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.