blogbanner-lightgear

OUR BLOG

  • Σε τι διαφέρουν τα κανό από τα καγιάκ
    Σε τι διαφέρουν τα κανό από τα καγιάκ
    17/06/2015

    Η κωπηλασία σε ένα κανό ή σε ένα καγιάκ έχει μερικές διαφορές και η επιλογή του ενός ή του άλλου εξαρτάται κυρίως από τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Οι κυριότερες διαφορές μεταξύ ενός κανό και ενός καγιάκ είναι 3 και αναγράφονται παρακάτω.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Περιήγηση στα χωριά του Πηλίου
    Περιήγηση στα χωριά του Πηλίου
    08/06/2015

    Ο ΕΟΣ Δράμας προγραμματίζει εκδρομή στο Πήλιο το διήμερο 13 και 14 Ιουνίου, με όμορφες πεζοπορίες και περιηγήσεις σε γραφικά χωριά, χτισμένα πάνω σε κατάφυτες πλαγιές που κοιτάνε από ψηλά το Αιγαίο. Το πρόγραμμα της εκδρομής είναι καλά μελετημένο και αρκετά ευέλικτο ώστε να μπορούν να συμμετέχουν ακόμα και όσοι δε θέλουν να περπατήσουν πολύ αλλά έχουν τη διάθεση να γνωρίσουν τις ομορφιές του βουνού των Κενταύρων.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Ανάβαση στο Αυγό
    Ανάβαση στο Αυγό
    26/05/2015

    Ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηλιούπολης έχει προγραμματίσει ενδιαφέρουσα εκδρομή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με ανάβαση στο ορεινό συγκρότημα της Νότιας Πίνδου του Ν. Τρικάλων, όπου βρίσκονται οι κορυφές Λουπάτα (2.066 m), Μαρόσα (1.963 m) και Αυγό (2.148 m). Η πανέμορφη περιοχή που επέλεξε ο ΕΟΣ Ηλιούπολης είναι λίγα μόνο χιλιόμετρα δυτικά από τα Τρίκαλα, ανάμεσα στα επιβλητικά βουνά των Τζουμέρκων και στον Κόζιακα.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Κατασκηνωτικά Μουσικά Φεστιβάλ | 2015
    Κατασκηνωτικά Μουσικά Φεστιβάλ | 2015
    18/05/2015

    Το καλοκαίρι γίνεται πιο όμορφο όταν συνοδεύεται από την αγαπημένη μας μουσική. Τι πιο ωραίο από 2-3 διανυκτερεύσεις σε μια τέλεια τοποθεσία σε συνδυασμό με συναυλίες από αγαπημένα συγκροτήματα; Στο συγκεκριμένο post θα βρείτε τα πιο γνωστά κατασκηνωτικά μουσικά φεστιβάλ του 2015 τα οποία αξίζει να τα συνδυάσετε με εκδρομή και διανυκτέρευση στη φύση σε εκπληκτικές τοποθεσίες. Είναι ακόμα νωρίς και αρκετά προγράμματα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Πως να προστατέψετε τις ηλεκτρονικές συσκευές στις εκδρομές σας
    Πως να προστατέψετε τις ηλεκτρονικές συσκευές στις εκδρομές σας
    13/05/2015

    Οι ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούνται καθημερινά είναι πολυάριθμες και πολλές από αυτές είναι πλέον πολύ ακριβές. Εκτός αυτού, περιέχουν πλέον πολλές προσωπικές πληροφορίες, φωτογραφίες, emails, επαφές και άλλα ευαίσθητα δεδομένα που μπορεί είναι δύσκολο να αντικατασταθούν. Επειδή στις εκδρομές το μυαλό και το σώμα χαλαρώνει και η φύση μπορεί να μας ξεγελάσει, τα απρόοπτα που συμβαίνουν είναι αρκετά συχνά. Υπάρχουν όμως μερικοί απλοί τρόποι για να προστατέψετε τις συσκευές σας από...

    Διαβάστε περισσότερα
  • Εξόρμηση στον Βαρνούντα
    Εξόρμηση στον Βαρνούντα
    05/05/2015

    Ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς διοργανώνει εξόρμηση στον Βαρνούντα, το πανέμορφο βουνό που βρίσκεται στα σύνορα με την ΠΓΔΜ, ανατολικά των Πρεσπών. Η εξόρμηση θα γίνει στις 9 και 10 Μαΐου και θα συνδυαστεί με την 2η Συνάντηση Ορειβατικών Συλλόγων Περιφέρειας Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Εκδρομή στο φαράγγι του Λούσιου
    Εκδρομή στο φαράγγι του Λούσιου
    30/04/2015

    Ο ΕΟΣ Τρίπολης προγραμματίζει πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή στον ποταμό Λούσιο, που συνδυάζει την αγάπη για το περπάτημα μέσα σε υπέροχα τοπία μαζί με την ανάγκη για γνώση και εκπαίδευση. Η εκδρομή στο φαράγγι του ποταμού Λούσιου έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 3 Μαΐου και θα συνδυαστεί με επίσκεψη στο "Κρυφό Σχολειό", σε μοναστήρια της περιοχής και στην Αρχαία Γόρτυνα.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Ανάβαση στην Τσεκούρα
    Ανάβαση στην Τσεκούρα
    23/04/2015

    Ο Ορειβατικός Σύλλογος Ελευσίνας έχει προγραμματίσει πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή στην ορεινή Ναυπακτία το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαΐου 2015. Η διανυκτέρευση θα γίνει σε δωμάτια ή σε σκηνές και την Κυριακή το πρωί θα γίνει η ανάβαση στην κορυφή Τσεκούρα (1732 m).

    Διαβάστε περισσότερα
Showing 161 to 168 of 244 (31 Pages)
Blog navigation

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.