blogbanner-lightgear

OUR BLOG

  • Πώς να επιλέξετε μια σκηνή κάμπινγκ
    Πώς να επιλέξετε μια σκηνή κάμπινγκ
    09/04/2015

    Πριν ξεκινήσετε να ψάχνετε στην αγορά για σκηνές κάμπινγκ, πρέπει αρχικά να σκεφτείτε πως σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τη σκηνή σας. Θα τη χρησιμοποιήσετε το χειμώνα ή τη θέλετε για το καλοκαίρι δίπλα στην παραλία; Θα είναι ενός ατόμου ή πολλών;

    Διαβάστε περισσότερα
  • Πολυεστέρας 230T και 60D. Τι σημαίνουν αυτά τα D και T;
    Πολυεστέρας 230T και 60D. Τι σημαίνουν αυτά τα D και T;
    02/04/2015

    Το Denier είναι μονάδα μέτρησης του πάχους του νήματος ή της ίνας. Μικρό Denier σημαίνει λεπτή ίνα, συνήθως πιο απαλή. Μεγαλύτερο Denier σημαίνει χοντρή ίνα, πιο σκληρή και πιο ανθεκτική. Το Thread είναι το άθροισμα των ινών του στημονιού και του υφαδιού σε μια τετραγωνική ίντσα υφάσματος. Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά;

    Διαβάστε περισσότερα
  • Εκδρομή στη Μικρή Ζήρεια
    Εκδρομή στη Μικρή Ζήρεια
    29/03/2015

    Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Πειραιώς θα πραγματοποιήσει πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή στη Μικρή Ζήρεια το Σάββατο 4 Απριλίου. Όσοι δεν έχετε ανέβει στη Μικρή Ζήρεια, ειδικά την άνοιξη, είναι μια καλή ευκαιρία να το πραγματοποιήσετε μαζί με τα μέλη του ΦΟΠ.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Εξόρμηση στα Τζουμέρκα
    Εξόρμηση στα Τζουμέρκα
    16/03/2015

    Ο Ορειβατικός Σύλλογος Πρέβεζας έχει προγραμματίσει εξόρμηση στα πανέμορφα Τζουμέρκα το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαρτίου 2015. Τα Τζουμέρκα (ή αλλιώς Αθαμανικά Όρη) είναι από τις πιο όμορφες οροσειρές της Ελλάδος, τμήμα της ορεινής ραχοκοκκαλιάς της Πίνδου. Η υψηλότερη κορυφή των Τζουμέρκων είναι η Κακαρδίτσα με υψόμετρο 2.429 m και η αμέσως επόμενη είναι το Καταφίδι με υψόμετρο 2.393 m.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Ποδηλατική εξόρμηση στην Αρχαία Κόρινθο
    Ποδηλατική εξόρμηση στην Αρχαία Κόρινθο
    11/03/2015

    Ο Ορειβατικός Σύλλογος Κορίνθου διοργανώνει την πρώτη του ποδηλατική εξόρμηση και είναι η αφορμή που ψάχνατε για ένα τέλειο, ποδηλατικό, ανοιξιάτικο ξεκίνημα. Μην ξεχάσετε να λαδώσετε την αλυσίδα του ποδηλάτου σας και να τσεκάρετε τα λάστιχα και τα φρένα, αν έχετε καιρό να το χρησιμοποιήσετε.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Πεζοπορία στις Μυκήνες
    Πεζοπορία στις Μυκήνες
    09/03/2015

    Ο ΕΟΣ Αχαρνών έχει προγραμματίσει πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή στις Μυκήνες, με επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και πεζοπορία μέχρι την Πρόσυμνα. Η εκδρομή έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 15 Μαρτίου και έχει πολύ ενδιαφέρον καθώς συνδυάζει την ιστορία μαζί με την αγάπη για τη φύση και την πεζοπορία.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Πώς να επιλέξετε έναν υπνόσακο
    Πώς να επιλέξετε έναν υπνόσακο
    26/02/2015

    Ο υπνόσακος (sleeping bag) επιτρέπει σε ταξιδιώτες και κατασκηνωτές να κοιμηθούν ζεστά σε εξωτερικούς χώρους όπου η θερμοκρασία είναι χαμηλή. Στο άρθρο αυτό θα αναφέρουμε τους διάφορους τύπους υπνόσακων και τα κυριότερα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, αναλύοντας ταυτόχρονα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός. Έτσι, θα είστε σε θέση να επιλέξετε τον υπνόσακο που σας ταιριάζει.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Τι προσφέρουν τα σεντόνια υπνόσακων (liners)
    Τι προσφέρουν τα σεντόνια υπνόσακων (liners)
    14/02/2015

    Τα σεντόνια υπνόσακων (liners) σίγουρα δεν είναι απαραίτητα για να απολαύσετε τον ύπνο σε έναν υπνόσακο ή να περάσετε καλά στην εκδρομή σας. Έχουν όμως μερικά χαρακτηριστικά που μπορεί να αποδειχτούν αρκετά χρήσιμα σε ταξιδιώτες και σε φίλους της κατασκήνωσης που χρησιμοποιούν τον υπνόσακό τους αρκετές μέρες το χρόνο.

    Διαβάστε περισσότερα
Showing 169 to 176 of 244 (31 Pages)
Blog navigation

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.