blogbanner-lightgear

OUR BLOG

  • Τι να μαγειρέψετε στο camping
    Τι να μαγειρέψετε στο camping
    03/10/2023

    Τι νόημα έχει το camping αν δεν καταλήξετε το βράδυ κάτω από τα αστέρια να μοιράζεστε ιστορίες με τη συνοδεία φαγητού ή σνακ; Σε αυτή την ερώτηση απαντάμε… κανένα! Άλλωστε το φαγητό είναι μέρος της “camping-εμπειρίας”. Εμείς, στο παρακάτω άρθρο μάλιστα σας έχουμε κάποιες προτάσεις φαγητών για να ετοιμάσετε όταν κατασκηνώνετε στην ύπαιθρο για να είστε πάντα… χορτάτοι!

    Διαβάστε περισσότερα
  • Τι είναι το υλικό G10 στις λαβές των μαχαιριών;
    Τι είναι το υλικό G10 στις λαβές των μαχαιριών;
    28/09/2023

    Τα τελευταία χρόνια, σύνθετα υλικά όπως το G10 χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύτατο φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των μαχαιριών. Οι ίνες γυαλιού και η εποξειδική ρητίνη είναι τα θεμελιώδη δομικά στοιχεία του G10, που του δίνουν απίστευτη αντοχή.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Camping στο ποτάμι
    Camping στο ποτάμι
    21/09/2023

    Το camping είναι συνήθως μία δραστηριότητα που την έχουμε συνδυάσει είτε με το βουνό είτε με τη θάλασσα. Και η αλήθεια είναι πως αυτές είναι οι go-to επιλογές, οι «εύκολες λύσεις» και όχι άδικα. Άλλωστε τα περισσότερα οργανωμένα camping είναι δίπλα σε κάποια παραλία ενώ οι ορειβατικοί σύλλογοι διοργανώνουν συχνά εκδρομές για camping στο βουνό. 

    Διαβάστε περισσότερα
  • 5 απίθανα καταφύγια για να ξεφύγετε από την πόλη!
    5 απίθανα καταφύγια για να ξεφύγετε από την πόλη!
    19/09/2023

    Ένα καταφύγιο είναι πολλά παραπάνω από ένα μέρος προστασίας ή απλά μέρος διανυκτέρευσης. Είναι το μέρος που δημιουργούνται φιλίες, που ενώνονται οι παρέες και που φτιάχνονται αναμνήσεις για μία ζωή. Στο παρόν άρθρο θα προτείνουμε 5 καταφύγια τα οποία είναι, κατά γενική ομολογία μερικά από τα καλύτερα της Ελλάδας.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Ο δεκάλογος του Camping στο βουνό!
    Ο δεκάλογος του Camping στο βουνό!
    07/09/2023

    Τέλος ο Αύγουστος, ωραίες οι παραλίες, αλλά πολύς ο κόσμος και η ζέστη. Άλλωστε οι πιο… «μερακλήδες» πάνε διακοπές το Σεπτέμβρη και διαλέγουν και βουνό! Για αυτούς λοιπόν, αλλά και για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, φτιάξαμε έναν οδηγό που έχει όλα τα απαραίτητα για camping στο βουνό.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Πεζοπορία το καλοκαίρι
    Πεζοπορία το καλοκαίρι
    24/08/2023

    Σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, το καλοκαίρι είναι ίσως η καλύτερη εποχή για να κάνετε πεζοπορία. Καθαρός, ηλιόλουστος ουρανός, διακοπές και πολλές ώρες φωτός της ημέρας είναι λίγα από τα πλεονεκτήματα του καλοκαιριού

    Διαβάστε περισσότερα
  • Τα top 5 camping στην Ελλάδα!
    Τα top 5 camping στην Ελλάδα!
    23/08/2023

    Για πολλούς από εμάς, το camping αποτελεί μια αγαπημένη και σταθερή επιλογή για τις διακοπές μας, μια εμπειρία που ολοκληρώνει τη ζωή μας και πρέπει να τη ζήσουμε τουλάχιστον μία φορά. Κάθε χρόνο, οι θαυμαστές του camping αυξάνονται σημαντικά, καθώς πολλοί επιθυμούν μια διαφορετική εμπειρία διακοπών, μακριά από την έντονη ζωή των καλοκαιρινών προορισμών. Εντοπίσαμε και συγκεντρώσαμε για σας τα 5 καλύτερα camping της Ελλάδας.

    Διαβάστε περισσότερα
  • 7ος αγώνας τρεξίματος WAVE Running | 29 Ιουλίου | 2023
    7ος αγώνας τρεξίματος WAVE Running | 29 Ιουλίου | 2023
    26/07/2023

    Ο παραθαλάσσιος αγώνας δρόμου WAVE running είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας που διοργανώνεται στο δελταϊκό οικοσύστημα του ποταμού Νέστου. Οι αθλητές τρέχουν 5, 10 ή 28 χιλιόμετρα στη θρακική ακτογραμμή δημιουργώντας μοναδικές εικόνες και μεταφέρουν το μήνυμα "Τρέχουμε για καθαρές παραλίες"!  Οι συμμετοχές είναι ακόμα ανοικτές για όσους ενδιαφέρονται!

    Διαβάστε περισσότερα
Showing 25 to 32 of 242 (31 Pages)
Blog navigation

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.