blogbanner-lightgear

OUR BLOG

  • Τα top 5 camping στην Ελλάδα!
    Τα top 5 camping στην Ελλάδα!
    23/08/2023

    Για πολλούς από εμάς, το camping αποτελεί μια αγαπημένη και σταθερή επιλογή για τις διακοπές μας, μια εμπειρία που ολοκληρώνει τη ζωή μας και πρέπει να τη ζήσουμε τουλάχιστον μία φορά. Κάθε χρόνο, οι θαυμαστές του camping αυξάνονται σημαντικά, καθώς πολλοί επιθυμούν μια διαφορετική εμπειρία διακοπών, μακριά από την έντονη ζωή των καλοκαιρινών προορισμών. Εντοπίσαμε και συγκεντρώσαμε για σας τα 5 καλύτερα camping της Ελλάδας.

    Διαβάστε περισσότερα
  • 7ος αγώνας τρεξίματος WAVE Running | 29 Ιουλίου | 2023
    7ος αγώνας τρεξίματος WAVE Running | 29 Ιουλίου | 2023
    26/07/2023

    Ο παραθαλάσσιος αγώνας δρόμου WAVE running είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας που διοργανώνεται στο δελταϊκό οικοσύστημα του ποταμού Νέστου. Οι αθλητές τρέχουν 5, 10 ή 28 χιλιόμετρα στη θρακική ακτογραμμή δημιουργώντας μοναδικές εικόνες και μεταφέρουν το μήνυμα "Τρέχουμε για καθαρές παραλίες"!  Οι συμμετοχές είναι ακόμα ανοικτές για όσους ενδιαφέρονται!

    Διαβάστε περισσότερα
  • Κουνούπια και camping, πως θα τα αποφύγετε
    Κουνούπια και camping, πως θα τα αποφύγετε
    18/07/2023

    Την περίοδο του καλοκαιριού, το camping είναι το απόλυτο must για όλους όσους θέλουν να αποδράσουν από τις πολυσύχναστες πόλεις για να βρουν την ηρεμία και να χαρούν την άμεση επαφή με τη φύση, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν μία περιουσία. Μαζί με τον καθαρό αέρα όμως, έρχονται και τα κουνούπια, που δυσκολεύουν λίγο τη ζωή μας, αφού εκτός από ενοχλητικά μπορούν να γίνουν και επικίνδυνα. Για το λόγο αυτό, συγκεντρώσαμε τις παρακάτω συμβουλές για να είσαστε οργανωμένοι στο επόμενο ταξίδι σας...

    Διαβάστε περισσότερα
  • Ομπρέλα παραλίας και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε…
    Ομπρέλα παραλίας και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε…
    07/07/2023

    Αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που απεχθάνονται τις οργανωμένες παραλίες και θέλουν να βρίσκονται σε λιγότερο πολυσύχναστες, χρειάζεστε οπωσδήποτε μία ομπρέλα για να αποφύγετε το… πρώτου βαθμού έγκαυμα, ειδικά στον καυτό ελληνικό ήλιο! Όλα καλά μέχρι εδώ, πόσες φορές όμως έχουμε δει κάποιον να τρέχει πανικόβλητος για να πιάσει την ομπρέλα που μόλις πήρε ο αέρας από φόβο μήπως χτυπήσει κάποιον; Το θέαμα είναι λίγο αστείο, μπορεί όμως να συμβεί ένα σοβαρό ατύχημα.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Μερικοί τρόποι για να μειώσετε το βάρος του εξοπλισμού σας
    Μερικοί τρόποι για να μειώσετε το βάρος του εξοπλισμού σας
    04/07/2023

    Εάν είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί ως προς το βάρος του εξοπλισμού σας, το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για να πειραματιστείτε αφού ο καιρός είναι ζεστός, ο ρουχισμός πιο ελαφρύς και γενικά τα πράγματα πιο απλά. Επιπλέον, οι περισσότερες ώρες ηλιοφάνειας παρέχουν περισσότερο χρόνο για να πειραματιστείτε με νέο εξοπλισμό.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Οι καλύτερες δραστηριότητες στη θάλασσα!
    Οι καλύτερες δραστηριότητες στη θάλασσα!
    30/06/2023

    Το καλοκαίρι είναι και επισήμως εδώ, οι ζέστες πιάσανε για τα καλά και είναι ώρα για… θάλασσα! Και μπορεί να είστε τύπος του «freddo, κινητό, ξαπλώστρα» ωστόσο εμείς θα σας προτείνουμε μερικές από τις καλύτερες δραστηριότητες για να ευχαριστηθείτε τη θάλασσα και λίγο… διαφορετικά!

    Διαβάστε περισσότερα
  • Σαββατοκύριακο στην παραλία!
    Σαββατοκύριακο στην παραλία!
    27/06/2023

    Σας αρέσει να περνάτε χρόνο στην παραλία; Να απολαμβάνετε το ηλιοβασίλεμα χωρίς να χρειαστεί παράλληλα να ετοιμάζεστε για να φύγετε για το δωμάτιο του ξενοδοχείου ή το σπίτι σας; Η σωστή προετοιμασία θα σας βοηθήσει να είσαστε πανέτοιμοι για ένα Σαββατοκύριακο πλάι στο κύμα. Δεν χρειάζεται να σας αγχώνει κάτι, διατηρήστε το χιούμορ και τη θετική σας στάση, συνεχίστε να διαβάζετε τις συμβουλές μας και οργανωθείτε!

    Διαβάστε περισσότερα
  • Διακοπές με ποδήλατο
    Διακοπές με ποδήλατο
    19/06/2023

    Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που αυτό το καλοκαίρι ψάχνουν να κάνουν απλές, οικονομικές και περιπετειώδεις διακοπές, σας έχουμε την τέλεια πρόταση! Διακοπές με ποδήλατο! Ακόμη και αν δεν θέλετε να το τολμήσετε για πολλές μέρες, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα τριήμερο. Τα πλεονεκτήματα του ποδηλάτου είναι πολλά, το πιο σημαντικό είναι ότι κάνει καλό τόσο στη σωματική, όσο και στην ψυχική μας υγεία.

    Διαβάστε περισσότερα
Showing 33 to 40 of 244 (31 Pages)
Blog navigation

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.