blogbanner-lightgear

OUR BLOG

  • Συμβουλές για το πρώτο camping με το μωρό σας
    Συμβουλές για το πρώτο camping με το μωρό σας
    13/06/2023

    Θέλετε να μυήσετε το μωρό σας στις χαρές της κατασκήνωσης και του ύπνου κάτω από τα αστέρια; Μην φοβάστε, είναι πιο εύκολο από όσο φαντάζεστε! Οι παρακάτω συμβουλές θα σας χρησιμεύσουν και θα σας βοηθήσουν για να προετοιμαστείτε για το πρώτο σας οικογενειακό ταξίδι στην εξοχή με το νέο μέλος της οικογένειας!

    Διαβάστε περισσότερα
  • Ιούνιος, ώρα για… αιώρα!
    Ιούνιος, ώρα για… αιώρα!
    07/06/2023

    Η εποχή της αιώρας είναι επίσημα εδώ. Ώρα για λίγη ξεκούραση, χαλαρούς ρυθμούς, θάλασσα, βουνό και ξεγνοιασιά. Εντάξει, μπορεί ακόμα οι επίσημη περίοδος των διακοπών να αργεί λίγο, ωστόσο τα Σαββατοκύριακα αποτελούν μία πρώτης τάξεως αφορμή για απόδραση. Και ποιο είναι το must have του φετινού, και όχι μόνο καλοκαιριού; Φυσικά μια αιώρα! Παρακάτω θα βρείτε τα μυστικά της αιώρας, οι οποίες πλέον δεν έχουν καμία σχέση με εκείνο το… «δίχτυ» που μας πάει στο παρελθόν.  

    Διαβάστε περισσότερα
  • Κατασκήνωση υπό το φως των αστεριών…
    Κατασκήνωση υπό το φως των αστεριών…
    31/05/2023

    Δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται με το κάμπινγκ κάτω από τα αστέρια και την απόλαυση του νυχτερινού φωτεινού ουρανού. Είναι κάτι που μπορείτε να το οργανώσετε εύκολα και απλά και να περάσετε ένα όμορφο και ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο, μετρώντας τα αστέρια! Παρακάτω θα βρείτε χρήσιμα tips για να σας μείνει αυτή η νύχτα… αξέχαστη!

    Διαβάστε περισσότερα
  • Τι προσφέρει το ύφασμα ripstop;
    Τι προσφέρει το ύφασμα ripstop;
    27/05/2023

    Η τεχνολογία ripstop προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα όσον αφορά την αντοχή του υφάσματος. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά υφάσματα, οι αιώρες, οι σκηνές, τα σακίδια, τα μπουφάν κλπ που κατασκευάζονται από υλικό ripstop, είναι πολύ πιο ανθεκτικά στο σκίσιμο. Αυτό το αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό επιτυγχάνεται μέσω μιας ειδικής τεχνικής ύφανσης που χρησιμοποιείται στα υφάσματα αυτά, τα οποία είναι συνήθως κατασκευασμένα από νάιλον ή πολυεστέρα.

    Διαβάστε περισσότερα
  • 6 προτάσεις για παιχνίδια στην ύπαιθρο!
    6 προτάσεις για παιχνίδια στην ύπαιθρο!
    23/05/2023

    Τώρα που ο καιρός φτιάχνει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και το καλοκαίρι πλησιάζει οι βόλτες στην εξοχή αυξάνονται. Τι πιο διασκεδαστικό από το να συγκεντρωθείτε με την αγαπημένη σας οικογένεια και τους φίλους και να οργανώσετε μία εκδρομή είτε σε κάποια παραλία είτε οπουδήποτε στην ύπαιθρο. Αφήστε που μια εκδρομή μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας!

    Διαβάστε περισσότερα
  • Τι να πάρω μαζί μου στο Helmos Mountain Festival 2023;
    Τι να πάρω μαζί μου στο Helmos Mountain Festival 2023;
    18/05/2023

    Είναι το πρώτο Helmos Mountain Festival το οποίο σκοπεύει να συνδυάσει τη μαγεία της μουσικής με τη συγκίνηση της κατασκήνωσης κάτω από τα αστέρια. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, σε ένα πανέμορφο ανοιξιάτικο τοπίο και θα συμμετέχουν πολύ γνωστά ονόματα. Είτε είστε έμπειρος κατασκηνωτής είτε είναι η πρώτη σας φορά που θα το τολμήσετε, καλό είναι να φροντίσετε για μερικά πραγματάκια από νωρίς για να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Μάιος! Ώρα για ένα τέλειο πικ νικ!
    Μάιος! Ώρα για ένα τέλειο πικ νικ!
    16/05/2023

    Ήρθε ο Μάιος. Ο ήλιος πλέον μένει πιο πολύ ώρα στον ουρανό, η θερμοκρασία ανεβαίνει αλλά και η φύση βρίσκεται στα… χάι της! Υπάρχει λοιπόν τίποτα καλύτερο από ένα πικ νικ στο τέλος της εβδομάδας; Εμείς θα πούμε όχι και θα το τεκμηριώσουμε κιόλας!

    Διαβάστε περισσότερα
  • Τι ψυγειάκι κάμπινγκ να πάρω; 12V ή 12/230V;
    Τι ψυγειάκι κάμπινγκ να πάρω; 12V ή 12/230V;
    12/05/2023

    Η επιλογή για ένα ψυγειάκι κάμπινγκ και ειδικά αν θα είναι 12V (για πρίζα αυτοκινήτου) ή 12/230V (για πρίζα αυτοκινήτου αλλά και κανονική σπιτιού) εξαρτάται από τις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις σας.

    Διαβάστε περισσότερα
Showing 41 to 48 of 244 (31 Pages)
Blog navigation

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.