Εκδρομή στους πρόποδες του Κόζιακα

Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας μαζί με άλλες οργανώσεις και συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην Καλαμπάκα διοργανώνουν την Κυριακή 30 Μαρτίου εκδρομή στην αγροτική περιοχή της Διάβας, στους πρόποδες του Κόζιακα. Η Διάβα είναι ένα όμορφο χωριό των 1.000 κατοίκων το οποίο βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον σε υψόμετρο 280μ.

Στην εκδρομή μπορούν να λάβουν μέρος και φίλοι, μη μέλη του Ε.Ο.Σ.Κ, αρκεί να τηρούν τον εσωτερικό κανονισμό και να υπακούουν στις υποδείξεις ττης ομάδας και των αρχηγών.

Η συγκέντρωση και η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή το πρωί στις 9:45 π.μ. από την αίθουσα ΚΑΠΗ Καλαμπάκας και η μετακίνηση προς την διαδρομή θα γίνει με Ι.Χ.

Στοιχεία διαδρομής

Άφιξη στις 10:00 πμ στον πρατήριο υγρών καυσίμων του κ. Ντάρδα στη Διάβα (χώρος αναχώρησης – επιστροφής). Η πορεία θα έχει κατεύθυνση δεξιά προς το Δ.Δ Κρύας Βρύσης, διερχόμενοι από την περιοχή «Λάκκες» έως το εκκλησάκι του Αγίου Μηνά - με επιστροφή από τα ριζά του Κόζιακα ακολουθώντας τον αγροτικό δρόμο περιοχής «καβρόρεμα» έως το πρατήριο υγρών καυσίμων κ. Ντάρδα.

Προβλεπόμενη διάρκεια διαδρομής

2 ώρες και 30 λεπτά, έως 3 ώρες

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμπάκας στα τηλέφωνα 24320 79192-5.

Αφήστε Σχόλιο