Μικρός καλοκαιρινός υπνόσακος Snugpak

Ο υπνόσακος Travelpak Traveller είναι μια από τις καλύτερες δυνατές επιλογές για καλοκαιρινό υπνόσακο αυτή τη στιγμή. Έχει 4 πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα που δε βρίσκονται σε άλλους υπνόσακους με τέτοια τιμή.

Υπνόσακος Snugpak Travelpak Traveller | www.lightgear.gr Υπνόσακος Snugpak Travelpak Traveller | www.lightgear.gr

Πλεονέκτημα 1
Ζυγίζει μόνο 850gr. Φανταστείτε ότι οι συνήθεις υπνόσακοι ζυγίζουν πάνω από 1500gr, επομένως με αυτόν τον υπνόσακο επιτυγχάνετε μείωση βάρους περίπου 50%. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη άνεση στο κουβάλημα και μικρότερο βάρος στο σακίδιό σας. Η συνολική μείωση βάρους ενός σακιδίου είναι σημαντικός παράγοντας για να γίνουν οι εκδρομές σας πιο ξεκούραστες.

Πλεονέκτημα 2
Τυλίγεται σε πολύ μικρές διαστάσεις. Χρησιμοποιώντας τους ιμάντες συμπίεσης, ο υπνόσακος Travelpak Traveller γίνεται εξαιρετικά μικρός με διαστάσεις 18x21 cm. Παρόλο που τυλίγεται σε ιδιαίτερα μικρές διαστάσεις, μην ξεχνάτε ότι ο υπνόσακος αυτός έχει μήκος 220cm, δηλαδή είναι τέλειος και για ψηλά άτομα. Οι διαστάσεις 18x21 cm είναι τέλειες για να τον βάλετε μέσα σε ένα συνηθισμένο σακίδιο πλάτης 30-40lt. Ο χώρος που απαιτεί είναι τόσο μικρός που αφήνει αρκετό χώρο στο σακίδιο για άλλα πράγματα.

Υπνόσακος Snugpak Travelpak Traveller | www.lightgear.gr Υπνόσακος Snugpak Travelpak Traveller | www.lightgear.gr

Πλεονέκτημα 3
Έχει ενσωματωμένη κουνουπιέρα. Επιτέλους μπορείτε να κοιμηθείτε στην παραλία εκτός σκηνής χαζεύοντας τα αστέρια στον ουρανό. Η κουνουπιέρα κλείνει με φερμουάρ και έτσι δεν αφήνει έντομα, μυρμήγκια και άλλα περίεργα οκτάποδα να κουρνιάσουν μαζί σας ενώ κοιμάστε. Η κουνουπιέρα είναι επίσης χρήσιμη όταν δεν χρησιμοποιείτε τον υπνόσακο, ώστε να τον βρείτε καθαρό χωρίς ζωύφια το βράδυ.

Πλεονέκτημα 4
Το ύφασμά του Travelpak Traveller έχει υποστεί αντιμικροβιακή επεξεργασία με αποτέλεσμα να αποτρέπει βακτήρια, μύκητες και μικροοργανισμούς να έρχονται σε επαφή μαζί του. Ουσιαστικά το ύφασμα του δεν ενθαρρύνει την ανάπτυξη όλων αυτών των μικροσκοπικών οργανισμών με αποτέλεσμα να μην αναπτύσσονται μυρωδιές, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο, αν κατασκηνώσετε κάπου για αρκετές μέρες.

Ο υπνόσακος Travelpak Traveller είναι της αγγλικής εταιρίας Snugpak, η οποία ειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας είδη camping. Αν προτιμάτε σε σχήμα μούμιας μπορείτε να επιλέξετε τον υπνόσακο Travelpak I της ίδιας εταιρίας, που είναι και ελαφρά πιο οικονομικός.

Αφήστε Σχόλιο