blogbanner-lightgear

OUR BLOG

Δημοφιλή άρθρα

  • 3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το ανοξείδωτο ατσάλι
    3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το ανοξείδωτο ατσάλι
    14/06/2022

    Το ανοξείδωτο ατσάλι (ή ανοξείδωτος χάλυβας ή inox) υπάρχει καθημερινά σε πολλά προϊόντα: δοχεία, μαχαίρια, κατσαρόλες, σουγιάδες, παγούρια, βίδες, εργαλεία, έπιπλα, διακοσμητικά αντικείμενα και πολλά άλλα. Η μεγάλη του αντίσταση στη διάβρωση (δεν σκουριάζει εύκολα), το χαμηλό κόστος συντήρησης και η συνεχής μείωση του κόστους παραγωγής το κάνουν αναντικατάσταστο σε πολλές εφαρμογές. Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι ένα κράμα σιδήρου (Fe), άνθρακα (C) και χρωμίου (Cr) όπου το χρώμιο έχει ελάχιστη...

    Διαβάστε περισσότερα
  • Διαλέξτε τον σωστό αντάπτορα πρίζας για το ταξίδι σας στο εξωτερικό
    Διαλέξτε τον σωστό αντάπτορα πρίζας για το ταξίδι σας στο εξωτερικό
    14/06/2022

    Όσοι τυχεροί ετοιμάζεστε για ταξιδάκι στο εξωτερικό θα έχετε σίγουρα μαζί σας κάποια ηλεκτρονική συσκευή (π.χ. laptop, κινητό, σεσουάρ, tablet κ.λπ) η οποία κάποια στιγμή θα χρειαστεί φόρτιση. Ανάλογα με τη χώρα προορισμού θα πρέπει να ελέγξετε αν χρειάζεται να πάρετε μαζί σας κάποιον αντάπτορα για τις πρίζες που θα συναντήσετε. Ακόμα και στην Ευρώπη οι πρίζες που χρησιμοποιούνται σε μερικές χώρες διαφέρουν από τις δικές μας.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα μπατόν πεζοπορίας
    Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα μπατόν πεζοπορίας
    14/06/2022

    Τα μπατόν πεζοπορίας συνήθως τα εκτιμά κανείς μόνο αφού τα χρησιμοποιήσει. Σε όσους δεν τα έχουν χρησιμοποιήσει, τα μπατόν φαίνονται πιο πολύ σαν ένα περίεργο και μάλλον άχρηστο αξεσουάρ πεζοπορίας. Κι όμως, όταν χρησιμοποιήσει κανείς ένα ζευγάρι μπατόν σε μια πεζοπορία θα καταλάβει αμέσως τα πλεονεκτήματα, και στην ανάβαση και στην κατάβαση.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Τι είναι η προστασία RFID;
    Τι είναι η προστασία RFID;
    14/06/2022

    Με την αυξανόμενη χρήση των πιστωτικών καρτών, δεν θα αργήσετε να ακούσετε (αν δεν έχετε ακούσει ήδη) για την προστασία RFID που προσφέρουν κάποια προϊόντα. Η προστασία αυτή προστατεύει τις πιστωτικές σας κάρτες από επίδοξους χάκερς που μπορεί να υποκλέψουν τα ευαίσθητα δεδομένα της κάρτας και να πραγματοποιήσουν αγορές χωρίς να το καταλάβετε.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Πώς να επιλέξετε κιάλια
    Πώς να επιλέξετε κιάλια
    14/06/2022

    Τα κιάλια ενισχύουν την ανθρώπινη όραση και είναι αναντικατάστατα σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και σήμερα που η ψηφιακή τεχνολογία και τα apps κυριαρχούν. Οι ορειβάτες, οι ομάδες διάσωσης, οι φυσιολάτρες, πολλοί ταξιδιώτες, ναυτικοί, ψαράδες, φίλαθλοι και πολλοί άλλοι έχουν σίγουρα ένα ζευγάρι κιάλια στον εξοπλισμό τους. Στο άρθρο αυτό παρουσιάζονται τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά των κιαλιών, τι σημαίνει το καθένα και τι πρέπει να γνωρίζετε για να προχωρήσετε σε μια σωστή αγορά.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Τα 10 βασικά που πρέπει να έχετε σε κάθε εκδρομή
    Τα 10 βασικά που πρέπει να έχετε σε κάθε εκδρομή
    14/06/2022

    Οπουδήποτε κι αν πάτε εκδρομή υπάρχουν 10 βασικά πραγματάκια που πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας. Προσπαθήστε να τα έχετε πάντα μαζί σας όσο πιο ελαφριά γίνεται για να μην σας κουράζουν. Έτσι, θα έχετε δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να απολαύσετε ακόμα περισσότερο τις εκδρομές σας ακόμα και αν σας τύχουν απρόοπτα.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Οι 5 βασικές διαφορές μεταξύ τιτανίου και ανοξείδωτου ατσαλιού
    Οι 5 βασικές διαφορές μεταξύ τιτανίου και ανοξείδωτου ατσαλιού
    14/06/2022

    Σκέφτεστε λοιπόν να αγοράσετε ένα κατσαρολάκι για το camping και δεν ξέρετε τι να επιλέξετε: το πιο οικονομικό από ανοξείδωτο ατσάλι ή το πιο ακριβό αλλά ελαφρύτερο το οποίο είναι από τιτάνιο; Πολλά άλλα προϊόντα έρχονται και μας βάζουν το ίδιο δίλημμα: κούπες από ανοξείδωτο ατσάλι και κούπες από τιτάνιο, μαχαιροπίρουνα ανοξείδωτα και μαχαιροπίρουνα τιτανίου κ.α.. Αν δούμε μερικές βασικές διαφορές μεταξύ των δύο αυτών υλικών πιστεύουμε ότι θα σας βοηθήσουμε να τα κατανοήσετε λίγο καλύτερα.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Πώς να επιλέξετε μια αιώρα
    Πώς να επιλέξετε μια αιώρα
    14/06/2022

    Από τις μεγαλύτερες απολαύσεις μιας εκδρομής ή των καλοκαιρινών διακοπών είναι η μεσημεριανή σιέστα σε μια αιώρα. Το ελαφρύ λίκνισμα της αιώρας, ο ίσκιος από τα δέντρα και το ελαφρό αεράκι δημιουργούν τις πιο ευχάριστες συνθήκες για να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο, να σερφάρετε με το τάμπλετ σας ή απλά να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε.

    Διαβάστε περισσότερα
Showing 1 to 8 of 240 (30 Pages)
Blog navigation

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.