Στο φαράγγι της Αράδαινας

Μεθαύριο την Κυριακή 27 Ιουλίου, ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη ορειβατική εξόρμηση στο πανέμορφο φαράγγι της Αράδαινας, στην περιοχή των Σφακίων.

Στο ψηλότερο σημείο του φαραγγιού (138m) υπάρχει μεταλλική γέφυρα που ενώνει τις δύο πλευρές του φαραγγιού και είναι συχνό σημείο "εκτόξευσης" για τους ατρόμητους του bungee jumping. Κοντά στη μεταλλική γέφυρα, υπάρχει πετρόκτιστο καλντερίμι που κατεβαίνει στο φαράγγι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, η διαδρομή είναι κατηφορική σε σηματοδοτημένο μονοπάτι και διασχίζει το φαράγγι της Αράδαινας έως ότου καταλήξει στην όμορφη παραλία Μάρμαρα για μπάνιο και ξεκούραση. Η διαδρομή θα συνεχιστεί με εύκολη πεζοπορία σε τμήμα του παραλιακού μονοπατιού Ε4, μέχρι το γραφικό Λουτρό όπου οι συμμετέχοντες θα πάρουν το καραβάκι επιστροφής για τη Χώρα Σφακίων. Πρόκειται για μια όμορφη περιπλάνηση στα εντυπωσιακά τοπία της Ν. Κρήτης.

Στο φαράγγι της Αράδαινας | www.lightgear.gr Πανοραμική άποψη του φαραγγιού της Αράδαινας | www.lightgear.gr

Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί από τα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων το πρωί της Κυριακής, στις 07:00 π.μ.. Η επιστροφή αναμένεται να γίνει  αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στη σελίδα του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων.

Αφήστε Σχόλιο