Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα χαρούμε πολύ να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας ή να διαβάσουμε τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις που μπορεί να έχετε. Σημειώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας ή στείλτε μας ένα email στο info@lightgear.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε μια εργάσιμη μέρα. Αν έχετε απορίες βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις Συχνές Ερωτήσεις πρώτα.

Πώς να έρθετε στην Αποθήκη μας (Ελ. Βενιζέλου 57, Αγία Παρασκευή, ΤΚ 15341)

(Ώρες λειτουργίας: Δε-Τε: 10-6, Πε: 10-8, Πα: 10-4)

1. Με το αυτοκίνητο

Ανεβαίνοντας την λεωφόρο Μεσογείων, μόλις περάσετε το σταθμό μετρό Νομισματοκοπείο, στρίψτε δεξιά στο πρώτο φανάρι που κάνει δεξιά (οδός Ηπείρου). Μετά από 100 m στρίψτε διαγωνίως δεξιά για να βρεθείτε στην Ελ. Βενιζέλου. Συνεχίστε για 800 m περίπου και θα μας βρείτε στα αριστερά σας.

Κατεβαίνοντας την λεωφόρο Μεσογείων, στρίψτε αριστερά στο πρώτο φανάρι που κάνει αριστερά μετά την πλατεία της Αγ. Παρασκευής (οδός Ηπείρου). Μετά από 100 m στρίψτε διαγωνίως δεξιά για να βρεθείτε στην Ελ. Βενιζέλου. Συνεχίστε για 800 m περίπου και θα μας βρείτε στα αριστερά σας.

Από την Αττική Οδό ακολουθήστε την κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο και την Περιφερειακή Υμηττού και βγείτε στην έξοδο Υ3 Δημόκριτος. Μόλις βγείτε από την Αττική Οδό προχωρήστε στην οδό Νεαπόλεως και συνεχίστε μέχρι να βρείτε ένα βενζινάδικο BP στα δεξιά σας. Στρίψτε δεξιά και συνεχίστε ίσια την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου Ε'. Μετά από 400 m στρίψτε δεξιά στην Ελ. Βενιζέλου και συνεχίστε άλλο τόσο μέχρι το νούμερο 57 που βρίσκεται η Αποθήκη μας.

2. Με το Μετρό

Η διαδρομή από τη στάση Νομισματοκοπείο έως την Αποθήκη μας είναι περίπου 13 λεπτά με τα πόδια. Ακολουθήστε την παρακάτω διαδρομή:
Μόλις φτάσετε στη στάση Νομισματοκοπείο βγείτε στην έξοδο Κονδυλάκη και ανεβείτε το δρόμο για 50 m περίπου. Στρίψτε αριστερά στην οδό Δημητρακοπούλου και στη συνέχεια δεξιά στην οδό Σολωμού. Συνεχίστε για 500 m περίπου και στη συνέχεια στρίψτε αριστερά στην οδό Καραϊσκάκη. Στο φανάρι που θα συναντήσετε στρίψτε δεξιά. Προχωρήστε 150 m περίπου και θα μας βρείτε στα αριστερά σας.

3. Με το λεωφορείο

Η πλησιέστερη στάση λεωφορείου που εξυπηρετεί είναι η 2η Αγίας Παρασκευής, μόλις 100 m από την Αποθήκη μας.
Την στάση αυτή εξυπηρετούν τα λεωφορεία Β5 (Στ. Λαρίσης - Λεωφ. Αλεξάνδρας - Αγ. Παρασκευή) και 406 (Στ. Πλακεντίας - Αγ. Παρασκευή - Στ. Νομισματοκοπείο).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια των λεωφορείων επισκεφτείτε τη σελίδα του Ο.Α.Σ.Α.