Λάδι Συντήρησης Ballistol 50ml

Κώδ.
987502
3,71 €
Άμεσα Διαθέσιμο

125 gr
Κώδ.

• Λιπαίνει και διαπερνά όλα τα είδη των μηχανισμών
• Το λάδι βάσης είναι ιατρικώς καθαρό λευκό πετρέλαιο
• Πλήρως βιοαποικοδομήσιμο και περιβαλλοντικά ασφαλές
• Διατηρεί και αναζωογονεί το δέρμα
• Διατηρεί, προστατεύει και αναζωογονεί το ξύλο
• Καθαρίζει και διατηρεί τα μαχαίρια και τα όπλα
• Καθαρίζει και συντηρεί τον θαλάσσιο εξοπλισμό και εργαλεία αλιείας
• Διατηρεί και προστατεύει το καουτσούκ
• Λιπαίνει κλειδαριές, τροχαλίες, μεντεσέδες, φερμουάρ και άλλα πολλά
• Χαλαρώνει σκουριασμένες βίδες, παξιμάδια και μπουλόνια
• Προστατεύει το ξύλο από την υγρασία και τα έντομα
• Έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα εφαρμογών και δυνατοτήτων
• Δεν περιέχει ρητίνες ή οξέα
• Δεν έχει ημερομηνία λήξης
• Συσκευασία 50ml

Διατηρήστε τον εξοπλισμό σας σε άριστη λειτουργία με σωστή και τακτική λίπανση και συντήρηση. Το λάδι Ballistol είναι το κλασικό λιπαντικό πετρελαίου που συντηρεί, καθαρίζει, λιπαίνει, προστατεύει και αναζωογονεί πλήθος αντικειμένων και υλικών. Τα αποτελεσματικά συστατικά του έχουν φυσική προέλευση και το βασικό του συστατικό είναι ιατρικώς καθαρό λευκό πετρέλαιο. Το Ballistol δεν περιέχει ρητίνες και οξέα και δεν έχει ημερομηνία λήξης. Όλα τα συστατικά του είναι βιοαποικοδομήσιμα και περιβαλλοντικά ασφαλή. Χάρη στην ελάχιστη επιφανειακή τάση που παρουσιάζει, το Ballistol μπορεί να διεισδύσει στα μικρότερα κενά, λιπαίνοντας και προστατεύοντας τον εξοπλισμό σας. Το πιο εκπληκτικό χαρακτηριστικό του Ballistol είναι η ευελιξία του και το ευρύ φάσμα εφαρμογών και δυνατοτήτων.


Μαχαίρια, Εργαλεία & Προστασία Μετάλλου
Το Ballistol λιπαίνει, διαπερνά, καθαρίζει, προστατεύει το μέταλλο, το πλαστικό, το καουτσούκ και το ξύλο. Το Ballistol αξιοποιεί την εξαιρετικά διεισδυτική ικανότητα του πετρελαίου, και εισχωρεί στις μικρότερες ρωγμές και χαλαρώνοντας βίδες και παξιμάδια. Είναι επίσης ιδανικό για την συντήρηση και τον καθαρισμό των σουγιάδων και των πολυεργαλείων σας.

Μηχανές & Μηχανισμοί Γενικά
Το Ballistol μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μηχανές παντός είδους, σε γρανάζια, μεταλλικές συνδέσεις, ντίζες και στους ακροδέκτες των καλωδίων μπαταριών 12V. Προστατεύει ηλεκτρικές επαφές, λιπαίνει φερμουάρ που έχουν σκαλώσει, ελευθερώνει κουμπιά και ξεμπλοκάρει τροχαλίες και βαρούλκα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καλάμια ψαρέματος, σε ποδήλατα, αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, πατίνια, skateboards και γενικότερα σε αθλητικό εξοπλισμό. Το Ballistol φυσικά προστατεύει και συντηρεί όλα τα είδη camping σας.


Συντήρηση & Προστασία Δέρματος
Το Ballistol διαχέεται και ποτίζει σκληρό και ξερό δέρμα προστατεύοντας το αποτελεσματικά από την ξήρανση, το νερό και άλλες φθορές. Το Ballistol αναζωογονεί το ξηρό και σκληρό δέρμα καθιστώντας το απαλό και εύκαμπτο.


Συντήρηση & Προστασία Ξύλου
Το ξύλο επίσης προστατεύεται από το Ballistol καθώς αναδεικνύει τα νερά του ξύλου και προστατεύει από την υγρασία και την αποσύνθεση. Το Ballistol συντηρεί, προστατεύει και αναζωογονεί άβαφες ξύλινες επιφάνειες. Παλιά έπιπλα, αντίκες και ξηρό, θαμπό ξύλο αποκτά πάλι μια φυσική μεταξένια λάμψη. Ταυτόχρονα, το Ballistol προστατεύει το ξύλο από ζημιές που προκαλούνται από την υγρασία και τα έντομα.


Συντήρηση & Προστασία Καουτσούκ
Το Ballistol επαναφέρει την ελαστικότητα στο καουτσούκ (λάστιχο) και το προστατεύει από την ξήρανση και ρηγματοποίηση.


Σπίτι και Κήπος
Το Ballistol λιπαίνει οτιδήποτε που τρίζει ή μπλοκάρει, όπως κλειδαριές, μεντεσέδες, συρόμενες πόρτες, παράθυρα, ανεμιστήρες, κινούμενα μέρη διάφορους μηχανισμούς, σκουριασμένες παλιές βρύσες, εργαλεία κηπουρικής και πάρα πολλά άλλα.


Λίπανση και Καθαρισμός Όπλων
Λόγω της ελαφριάς αλκαλικότητας, το Ballistol εξουδετερώνει και διαλύει το μπαρούτι και όλα τα δευτερεύοντα διαβρωτικά κατάλοιπα που πρέπει να αφαιρεθούν κατά τη συντήρηση ενός όπλου. Με το Ballistol, ολόκληρο το όπλο σας θα παραμείνει σε τέλεια λίπανση και προστασία.

Περισσότερες Πληροφορίες
Διαστάσεις11,6 x 3 x 4,6 cm
Χωρητικότητα50 ml
Εγγύηση2 χρόνια
Χωρίς ΑντικαταβολήΌχι
Τύπος ΕργασίαςΛίπανση-Συντήρηση
ΚατασκευαστήςBallistol
5
Rating:
100% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Λάδι Συντήρησης Ballistol 50ml
Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;
Άλλοι Πελάτες Είδαν Επίσης