Οι γνώστες των μαχαιριών θα αναγνωρίσουν σίγουρα την γνωστή μέλισσα, σύμβολο της εταιρίας Laguiole. Το μαχαίρι Frene είναι ένα πανέμορφο χειροποίητο μαχαίρι κατάλληλο για πολλές χρήσεις. Ο σχεδιασμός της κάθε λεπτομέρειας έχει γίνει πολύ προσεκτικά ενώ η υψηλή ποιότητα κατασκευής είναι αντιληπτή σε όλα τα μέρη του μαχαιριού. Η λάμα είναι από ανοξείδωτο ατσάλι ποιότητας 420 (ποιότητα χειρουργικού εξοπλισμού) με πολύ όμορφες χαραγές στο πλάι.
Η λαβή είναι από ξύλο zebra με όμορφα νερά με 2 σφυρήλατους μεταλλικούς πείρους. Το μήκος της λάμας είναι 9 cm, αρκετό για τις περισσότερες εφαρμογές που θα χρειαστείτε το Laguiole Frene. Το μοντέλο Frene διαθέτει επίσης μυτερό σουβλί για διάφορες εργασίες και τιρμπουσόν για τις βραδιές που θέλετε να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί με την παρέα σας. Εξαιρετική επιλογή και μια τέλεια ιδέα για δώρο.
Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο μας Η ιστορία των μαχαιριών Laguiole
Συνήθεις Ερωτήσεις:
1. Το μαχαίρι αυτό είναι κατασκευασμένο στο χωριό Laguiole;
Όχι, το μαχαίρι αυτό δεν κατασκευάζεται στο χωριό Laguiole, είναι όμως κατασκευασμένο αυστηρά σύμφωνα με την τεχνοτροπία Laguiole.
2. Μπορώ να πλύνω ένα μαχαίρι Laguiole στο πλυντήριο πιάτων;
Όχι, γιατί τα μαχαίρια Laguiole έχουν ξύλινη λαβή η οποία θα αλλοιωθεί σημαντικά αν τα πλύνετε σε πλυντήριο πιάτων.
Χρώμα/Σχέδιο | Καφέ |
---|---|
Διαστάσεις | 11,8 x 2,8 x 1,9 cm |
Μήκος Λάμας | 90 mm |
Εγγύηση | 2 χρόνια |
Υλικό | Ανοξείδωτο Ατσάλι 420 |
Τύπος Λάμας | Ίσια |
Τύπος | Πτυσσόμενο-Τσέπης |
Full-Tang | Όχι |
Κατασκευαστής | Laguiole |