Εθελοντική αιμοδοσία από τον ΟΠΟΠ

Ο Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 11 Μαρτίου από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στο Κέντρο Υγείας Πύλης στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΟΠΟΠ:

"Η εθελοντική προσφορά αίματος, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κρίκους του κοινωνικού εθελοντισμού. Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλά φιλανθρωπία, είναι μια έμπρακτη έκφραση Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αφού το αίμα και τα συστατικά του, σώζουν ζωές.

Ο Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης, συντελώντας στον εναλλακτικό τρόπο ζωής του κοινωνικού γίγνεσθαι της Πύλης και όχι μόνο, προωθεί το πνεύμα της εθελοντικής προσφοράς και του αλτρουισμού ως μέσο επικοινωνίας των ανθρώπων και συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Προσπαθεί να συμβάλλει με αυτό τον τρόπο στην ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας, ενώ ταυτόχρονα δείχνει έμπρακτα πως η ευγενής επιδίωξη για μια κοινωνία με περισσότερη ανθρωπιά και αλληλεγγύη είναι κάτι που αφορά όλους μας.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πρωτοβουλία του συλλόγου μας, αλλά η συμμετοχή αφορά όλους μας: φορείς – συλλόγους – πολίτες!"

Αφήστε Σχόλιο