blogbanner-lightgear

OUR BLOG

Δημοφιλή άρθρα

  • Καφεδάκι στο camping! Yes please!
    Καφεδάκι στο camping! Yes please!
    20/11/2023

    Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε μια μέρα στην υπέροχη ύπαιθρο από τον αγαπημένο σας καφέ. Είτε προτιμάτε έναν δυνατό εσπρέσο, έναν παραδοσιακό ελληνικό καφέ ή ένα… άκρως ελληνικό «φραπόγαλο» έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τα όνειρά σας για τον καφέ στο κάμπινγκ πραγματικότητα!

    Διαβάστε περισσότερα
  • 8η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων
    8η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων
    27/06/2014

    Ο Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας (ΣΕΑ), διοργανώνει στις 25-28 Ιουλίου 4ήμερη εξόρμηση στην τοποθεσία "Φούσκες" του Ελικώνα με πλήθος δραστηριοτήτων που θα ενθουσιάσει τους φίλους της αστρονομίας αλλά και τους φυσιολάτρες γενικότερα. Η 8η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων είναι μέρος μιας προσπάθειας των αστρονομικών συλλόγων της χώρας για τη σύσφιξη των σχέσεων των ερασιτεχνών αστρονόμων και των φίλων της αστρονομίας.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Ανάβαση στην κορυφή Μπορλέρο
    Ανάβαση στην κορυφή Μπορλέρο
    14/11/2022

    Το Σάββατο και την Κυριακή 26-27 Νοεμβρίου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Πρέβεζας (ΕΟΣ Πρέβεζας) προγραμματίζει ανάβαση στην κορυφή Μπορλέρο (υψ. 2.017 m).

    Διαβάστε περισσότερα
  • 5 tips για να μειώσετε το ενεργειακό σας αποτύπωμα στις εκδρομές σας
    5 tips για να μειώσετε το ενεργειακό σας αποτύπωμα στις εκδρομές σας
    12/02/2023

    Μειώνοντας το ενεργειακό σας αποτύπωμα στις εκδρομές σας συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος, στην προώθηση της βιωσιμότητας και στην εξοικονόμηση πολύτιμων πόρων. Όλα αυτά ελαχιστοποιούν τις επιπτώσεις στο περιβάλλον και ενθαρρύνουν βιώσιμες πρακτικές για το περιβάλλον μας.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Θερμός για καφέ και φαγητό: 4 λόγοι για να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας
    Θερμός για καφέ και φαγητό: 4 λόγοι για να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας
    09/11/2023

    Στην καθημερινότητά μας, τα μικρά πράγματα είναι που κάνουν τη διαφορά. Ας πούμε αυτή η πρώτη γουλιά καφέ ή ένα ζεστό σπιτικό γεύμα μπορούν να κάνουν τη διαφορά μεταξύ μίας κακής και μίας υπέροχης ημέρας. Ωστόσο, αυτά τα μικρά πράγματα είναι που πολλές φορές ξεχνάμε ακριβώς επειδή είναι μικρά. Η επένδυση σε ένα καλό θερμός είναι ένα τέτοιο «μικρό» πράγμα, αλλά μπορεί πραγματικά να βελτιώσει σημαντικά κάθε σας ημέρα. Ας δούμε το γιατί. 

    Διαβάστε περισσότερα
Showing 241 to 245 of 245 (31 Pages)
Blog navigation

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.