blogbanner-lightgear

OUR BLOG

Δημοφιλή άρθρα

  • Εξοπλίστε το σακίδιό σας για να είστε έτοιμοι για… τα πάντα!
    Εξοπλίστε το σακίδιό σας για να είστε έτοιμοι για… τα πάντα!
    08/04/2023

    Ήρθε η Άνοιξη, ο καιρός φτιάχνει και η διάθεση… απογειώνεται! Ώρα για εκδρομές σε βουνό ή θάλασσα και κοντινές (αλλά και μακρινές) αποδράσεις! Είστε όμως προετοιμασμένοι κατάλληλα; Μη σας πιάνει πανικός, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να γεμίσετε το σακίδιο σας με τα απαραίτητα. Ας δούμε αναλυτικά τα 9 πιο σημαντικά αντικείμενα που πρέπει να έχετε μαζί σας για να απολαύσετε την εκδρομή σας.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Τι προσφέρουν οι ωτοασπίδες στη θάλασσα
    Τι προσφέρουν οι ωτοασπίδες στη θάλασσα
    27/03/2023

    Καθώς φτιάχνει ο καιρός και μπαίνει η άνοιξη, αρχίζουν και τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα. Καθώς όμως το θαλασσινό νερό περιέχει διάφορους μικροοργανισμούς, όπως βακτήρια και ιούς, είναι πιθανό σε κάποιους που έχουν ευαισθησία να προκαλέσει μολύνσεις στο αυτί. Οι ωτοασπίδες θαλάσσης υπάρχουν για να βοηθήσουν σε αυτό το πρόβλημα. 

    Διαβάστε περισσότερα
  • Λίγα λόγια για το ελεύθερο camping
    Λίγα λόγια για το ελεύθερο camping
    02/08/2014

    Το ελεύθερο camping απαγορεύεται στη χώρα μας από το 1976 με το νόμο 392/1976 που φέρει τον τίτλο «Περί ιδρύσεως και λειτουργίας χώρων οργανωμένης κατασκηνώσεως (κάμπινγκ) και άλλων τινών διατάξεων». Δεν πρέπει η πολιτεία να σεβαστεί το δικαίωμα χιλιάδων ανθρώπων για ελεύθερη κατασκήνωση αντί να το απαγορεύει σε όλους για χάρη μιας μερίδας κάφρων;

    Διαβάστε περισσότερα
  • 5 συμβουλές για να ανάψετε φωτιά εύκολα και με ασφάλεια
    5 συμβουλές για να ανάψετε φωτιά εύκολα και με ασφάλεια
    04/04/2023

    Μπορεί στη θεωρία να νομίζει κάποιος ότι είναι σχετικά απλό να ανάψει μία φωτιά, ωστόσο στην πράξη τα πράγματα είναι λίγο πιο πολύπλοκα. Μην ανησυχείτε όμως! Παρακάτω θα δείτε ασφαλείς τρόπους για να ανάψετε φωτιά, να τη συντηρήσετε και τέλος να τη σβήσετε.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Τι να πάρω μαζί μου στο Helmos Mountain Festival 2023;
    Τι να πάρω μαζί μου στο Helmos Mountain Festival 2023;
    18/05/2023

    Είναι το πρώτο Helmos Mountain Festival το οποίο σκοπεύει να συνδυάσει τη μαγεία της μουσικής με τη συγκίνηση της κατασκήνωσης κάτω από τα αστέρια. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, σε ένα πανέμορφο ανοιξιάτικο τοπίο και θα συμμετέχουν πολύ γνωστά ονόματα. Είτε είστε έμπειρος κατασκηνωτής είτε είναι η πρώτη σας φορά που θα το τολμήσετε, καλό είναι να φροντίσετε για μερικά πραγματάκια από νωρίς για να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Πολυεστέρας 230T και 60D. Τι σημαίνουν αυτά τα D και T;
    Πολυεστέρας 230T και 60D. Τι σημαίνουν αυτά τα D και T;
    02/04/2015

    Το Denier είναι μονάδα μέτρησης του πάχους του νήματος ή της ίνας. Μικρό Denier σημαίνει λεπτή ίνα, συνήθως πιο απαλή. Μεγαλύτερο Denier σημαίνει χοντρή ίνα, πιο σκληρή και πιο ανθεκτική. Το Thread είναι το άθροισμα των ινών του στημονιού και του υφαδιού σε μια τετραγωνική ίντσα υφάσματος. Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά;

    Διαβάστε περισσότερα
  • Κοιμηθείτε σαν πουλάκι στο κάμπινγκ
    Κοιμηθείτε σαν πουλάκι στο κάμπινγκ
    11/04/2018

    Ο ύπνος στο κάμπινγκ κατά γενικό κανόνα είναι απολαυστικός. Είναι ένας από τους βασικούς λόγους που οι άνθρωποι απολαμβάνουν το κάμπινγκ και τη διανυκτέρευση σε μια σκηνή δίπλα στη θάλασσα ή στο δάσος. Οι ήχοι της φύσης και των ζώων και η απουσία των καθημερινών ήχων της πόλης σε συνδυασμό με την κούραση μιας πεζοπορίας, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για έναν τέλειο, βαθύ ύπνο. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι έχετε εξοπλιστεί σωστά: για έναν καλό ύπνο, ο σωστός εξοπλισμός...

    Διαβάστε περισσότερα
  • Δύο απλές συνταγές για το camping
    Δύο απλές συνταγές για το camping
    19/08/2014

    Το φαγητό στο camping το καλοκαίρι είναι τέλειο, γιατί νοστιμίζει από τη θέα της θάλασσας που είναι μαγευτική και από το αλάτι που υπάρχει τριγύρω μας. Νοστιμίζει επίσης από την καλή παρέα και από τα απλά και αγνά υλικά που θα προμηθευτείτε από το ντόπιο μπακάλικο. Μπορεί οι παρακάτω συνταγές να είναι απλές αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο στο camping γίνονται νοστιμότατες!

    Διαβάστε περισσότερα
Showing 57 to 64 of 245 (31 Pages)
Blog navigation

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.