blogbanner-lightgear

OUR BLOG

  • Λίγα λόγια για το ελεύθερο camping
    Λίγα λόγια για το ελεύθερο camping
    02/08/2014

    Το ελεύθερο camping απαγορεύεται στη χώρα μας από το 1976 με το νόμο 392/1976 που φέρει τον τίτλο «Περί ιδρύσεως και λειτουργίας χώρων οργανωμένης κατασκηνώσεως (κάμπινγκ) και άλλων τινών διατάξεων». Δεν πρέπει η πολιτεία να σεβαστεί το δικαίωμα χιλιάδων ανθρώπων για ελεύθερη κατασκήνωση αντί να το απαγορεύει σε όλους για χάρη μιας μερίδας κάφρων;

    Διαβάστε περισσότερα
  • Ανάβαση στο Φεγγάρι...
    Ανάβαση στο Φεγγάρι...
    29/07/2014

    Ο Ορειβατικός Σύλλογος Κορίνθου προγραμματίζει επταήμερη εκδρομή στη Σαμοθράκη, 16-22 Αυγούστου. Το πρόγραμμα των 7 ημερών είναι ολοκληρωμένο με επισκέψεις, περιηγήσεις, βαρκάδες, αναβάσεις και απλές βόλτες σε όμορφα χωριά.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Στο φαράγγι της Αράδαινας
    Στο φαράγγι της Αράδαινας
    25/07/2014

    Μεθαύριο την Κυριακή 27 Ιουλίου, ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη ορειβατική εξόρμηση στο πανέμορφο φαράγγι της Αράδαινας, στην περιοχή των Σφακίων.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Τελικά επιτρέπεται το σουγιαδάκι στο αεροπλάνο;
    Τελικά επιτρέπεται το σουγιαδάκι στο αεροπλάνο;
    14/07/2014

    Η Αμερικανική Ένωση Ασφάλειας των Μεταφορών είχε αρχικά αποφασίσει ότι μαχαίρια τσέπης και σουγιάδες με μήκος λάμας έως 6cm επιτρέπονται στα αεροπλάνα και το μέτρο αυτό είχε σιγά σιγά επεκταθεί σε όλο τον κόσμο. Τελικά, ύστερα από πιέσεις των εργαζομένων στα αεροπλάνα, αναγκάστηκε να ανακαλέσει την απόφασή της και να απαγορεύει όλων των ειδών τα αιχμηρά αντικείμενα στις χειραποσκευές.

    Διαβάστε περισσότερα
  • Ορεινή πεζοπορία στο Μαίναλο
    Ορεινή πεζοπορία στο Μαίναλο
    10/07/2014

    Ο Ορειβατικός Σύλλογος Πύργου διοργανώνει την Κυριακή 13 Ιουλίου, ορεινή πεζοπορία στο Μαίναλο, από την Ελάτη μέχρι την Βυτίνα. Οι ώρες πορείας υπολογίζονται σε 3,5 μέσα από πανέμορφο δάσος. Το Μαίναλο είναι ένα από τα ομορφότερα βουνά της Πελοποννήσου, καθώς εκτός από τις φυσικές ομορφιές, περιβάλλεται από πανέμορφα χωριά που μπορεί να επισκεφτεί κανείς. Βρίσκεται στο νομό Αρκαδίας και η κορυφή του (Οστρακίνα) έχει υψόμετρο 1980 μέτρα, ενώ διαθέτει και μικρό χιονοδρομικό κέντρο.

    Διαβάστε περισσότερα
  • 74η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση στον Ψηλορείτη
    74η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση στον Ψηλορείτη
    07/07/2014

    Οι Ορειβατικοί Σύλλογοι Ηρακλείου και Ρεθύμνου συνδιοργανώνουν την 74η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Ιουλίου 2014 στο οροπέδιο της Νίδας στον Ψηλορείτη. Πρόκειται για 2 πολύ έμπειρους συλλόγους με πολλά χρόνια ιστορίας ο καθένας. Το οροπέδιο της Νίδας είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Κρήτης και βρίσκεται σε υψόμετρο 1.400 μέτρων, στην καρδιά του Ψηλορείτη (Ίδη). Οι κορυφές των τριγύρω βουνών είναι χιονισμένες έως τις αρχές του καλοκαιριού, δημιουργώντας ένα υπέροχο...

    Διαβάστε περισσότερα
  • Διάσχιση της χαράδρας του Βίκου
    Διάσχιση της χαράδρας του Βίκου
    03/07/2014

    Την Κυριακή 6 Ιουλίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Πρέβεζας θα πραγματοποιήσει πεζοπορική διάσχιση του φαραγγιού του Βίκου στα Ζαγοροχώρια. Η πορεία θα ξεκινήσει από το γραφικό Μονοδένδρι, θα περάσει από τις παγωμένες πηγές του Βοϊδομάτη (όπου οι τολμηροί μπορούν να βουτήξουν) και θα καταλήξει στο χωριό Βίκος.

    Διαβάστε περισσότερα
  • 8η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων
    8η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων
    27/06/2014

    Ο Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας (ΣΕΑ), διοργανώνει στις 25-28 Ιουλίου 4ήμερη εξόρμηση στην τοποθεσία "Φούσκες" του Ελικώνα με πλήθος δραστηριοτήτων που θα ενθουσιάσει τους φίλους της αστρονομίας αλλά και τους φυσιολάτρες γενικότερα. Η 8η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων είναι μέρος μιας προσπάθειας των αστρονομικών συλλόγων της χώρας για τη σύσφιξη των σχέσεων των ερασιτεχνών αστρονόμων και των φίλων της αστρονομίας.

    Διαβάστε περισσότερα
Showing 209 to 216 of 245 (31 Pages)
Blog navigation

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.